De acquisitiespecialist

Ik help u bij:

Het openen van deuren bij potentiële opdrachtgevers. Beschouw mij als uw partner in zakelijke acquisitie in brede zin. Telefoon is een medium dat ik veel gebruik om aan tafel te komen bij voor u relevante prospects. Zodat u daadwerkelijk uw mogelijkheden vergroot om meer omzet te genereren en uw bedrijf te laten groeien. Ik doe dat op een manier die gericht is op het triggeren van interesse bij mijn gesprekspartner en die hem of haar geen vervelende druk oplegt. Bij een complete personal branding horen goede acquisitievaardigheden, of u nu aan de telefoon bent of face to face communiceert.

Waarom ik dit werk doe:

Bij verschillende werkgevers, in uiteenlopende branches en in diverse sales-/consultancy functies heb ik ervaren dat de telefoon in het algemeen onvoldoende wordt benut en gewaardeerd als middel om nieuwe business te genereren. Voor mijzelf bleek deze communicatievorm fantastisch te werken om bij nieuwe prospects aan tafel te komen. Een vaardigheid die slechts weinigen gegeven is, merkte ik. Doordat ik mij steeds meer in deze tak van sport ben gaan verdiepen, is het voor mij elke keer weer een uitdaging om te kijken op welke manier ik het beste bij een bedrijf kan binnenkomen. Ik vind het leuk om deze vaardigheden op andere ondernemers over te brengen. Zodat ik hen kan helpen met hun eigen manier van acquisitie om nog succesvoller in hun business te worden. Acquisitievaardigheden versterken de personal branding van iedere ondernemer.

Voor wie werk ik nog meer:

Naast het coachen en opleiden van ZZP ’ers en MKB ’ers in telefonische acquisitie voer ik zelf ook opdrachten uit voor diverse MKB bedrijven. Via de tab testimonials op mijn website www.callforbusiness.nl krijg je een idee van mijn opdrachtgevers. Sinds enige tijd ben ik ook actief als stemacteur en beschikbaar als voice-over voor bijvoorbeeld tv-commercials (o.a. Varilux), bedrijfsfilms en documentaires.

Drie acquisitietips om mee te starten:

  1. Ga ontspannen het gesprek aan met uw gesprekspartner en leg uzelf vooral niet de druk op dat u moet scoren, want dit werkt averechts. Mensen merken het onmiddellijk als u uitsluitend op uw eigen gewin uit bent en niet werkelijk geïnteresseerd bent in wat hen beweegt.
  2. Zonder een goede openingszin blijft bij cold calling het gewenste resultaat achterwege.
  3. Ga eens staand bellen. Hierdoor staat u meer in uw kracht en klinkt uw stem anders. De energie kan namelijk op de manier vrijer door het lichaam stromen.

Meer informatie via:

Chris Schwencke, acquisitiespecialist
deelnemer onlineYou personal branding
info@onlineyou.nl

Deelnemersprofiel

De social media trainer

Sigrid van der Hoeven, social media trainer | onlineYou personal brandingIk laat u zien hoe u uw netwerk – online en offline – strategisch kunt inzetten en online netwerken optimaal gebruikt. lees meer...