Margriet, professioneel fotomodel

“Op een bepaald moment liep mijn modelcarrière aardig, maar ik wilde meer. Ben Drost van onlineYou adviseerde mij mijzelf meer online te profileren via social media. Eigenlijk wist ik dat zelf ook wel, maar ik moest best wennen aan de openheid van internet. Maar ook in mijn vakgebied is positionering belangrijk. In feite moet je potentiële opdrachtgevers – artdirectors, castingbureaus, redacties, fotografen – zo goed mogelijk aangeven waarvoor jij geschikt bent, waardoor ze jou op de juiste positie kunnen casten.

Samen met onlineYou is een stapsgewijze strategie ontwikkeld die online veel meer over mij als persoon communiceert en tegelijkertijd mijn privacy op een acceptabel niveau houdt. De gesprekken rondom online promotie hebben me intensief doen nadenken over mijzelf en me zelfs geïnspireerd mijn vakgebied verder uit te breiden naar het acteren in films.”

onlineYou: Paparazzi fotograferen fotomodel

Deelnemersprofiel

De personal trainer

Monique Kuijpers, personal health coach (@sportlijfcoach) | onlineYou personal brandingIk help u om uw conditie en mentale kracht sterk te verbeteren en stimuleer u om uw goede voornemens door te zetten. lees meer...