Home

Luc staat op internet. Maar is dat al in lijn met zijn andere communicatieactiviteiten? OnlineYou personal branding helpt entrepreneurs als Luc om consistentie in persoonlijke communicatie te brengen.

Is uw persoonlijke merk al helemaal in lijn?

OnlineYou personal branding helpt u om zowel online als offline het beste over te komen. Versterk uw persoonlijke merk met behulp van uw eigen communicatieteam!

UNIEK IN NEDERLAND

aanvraag
voor vrijblijvende kennismaking


Iedereen een personal brand

Personal branding is onlosmakelijk verbonden aan ons bestaan als professional. Als u zelf het boegbeeld van uw onderneming bent, is de kans groot dat ú de belangrijkste reden bent dat klanten voor uw dienst, product of ideeën kiezen. Ondernemende mensen die bewust aan hun personal brand werken, zien hun reputatie én bankrekening groeien. OnlineYou personal branding helpt u deze groei via drie logische stappen te bereiken.
Wat doet personal branding voor u? >


Alle online media in lijn…

Vele professionals zitten op Twitter, hebben een LinkedIn profiel voor hun zakelijke netwerk en gebruiken Facebook voor privécontacten. Daarnaast zijn ze wellicht ook actief op Pinterest, Instagram of YouTube en hebben soms een eigen website. Maar hoe dragen al deze kanalen bij aan een consistente personal branding?

Hoe krijgt u uw personal branding in lijn >


Entrepreneur, waar staat u nu?

Iedereen die een aantal jaren bezig is met ondernemen maakt op bepaalde momenten de tussenbalans op. Hoe zit dat met u? Bent u tevreden met de ontwikkeling van uw onderneming? Wilt u nu een stap verder? Of liever meteen twee? Een gestructureerde doorontwikkeling van uw personal branding kan uw succesverhaal aanzienlijk versnellen.

Lees wat onlineYou voor u kan betekenen >

Deelnemersprofiel

De mediatrainer

Jurgen Latijnhouwers, mediatrainer | onlineYou personal brandingAls u vaker in de media wilt komen, help ik u aan een ijzersterk media-profiel en een realistische, op maat gemaakte mediatraining lees meer...