Personal branding in Utrecht

Personal branding is in principe belangrijk voor iedere ondernemer in Utrecht die er belang bij heeft om zo goed mogelijk aan anderen te communiceren wie hij of zij is, kan én wil. Het is vooral voor een ondernemer die de personificatie van zijn eigen zaak is, belangrijk om zijn/haar meerwaarde over te brengen tussen andere aanbieders in bijvoorbeeld Utrecht of daarbuiten. Dat is iets voor onlineYou personal branding.

Bent u spreker, artiest, interim professional, financieel adviseur, coach of CEO? Bent u actief in Utrecht, de gehele randstad of daarbuiten? In alle gevallen is het op bewuste wijze omgaan met uw eigen personal branding verstandig.
Sommigen zijn aardig bedreven in het zichzelf profileren, maar zelfs bij hen vindt u soms toch een nietszeggend LinkedIn profiel of krijgt u zo’n gratis visitekaartje met een zonsopgang in je handen gedrukt… toch jammer.

OnlineYou staat voor een 360-gradenaanpak in personal branding strategie, waarin uiteindelijk vrijwel alles wat de buitenwereld van u kan waarnemen professioneel, betrouwbaar en aantrekkelijk overkomt.
Voor sommigen voldoet een algemeen social media advies, anderen scherpen hun missie aan, laten een nieuwe profielfoto nemen en een persoonlijke website maken. Wellicht wilt u specifiek in Utrecht uw bekendheid vergroten door middel van personal branding. Alles is mogelijk. Snel of stap voor stap. Want iedere stap die u dichter bij professionele communicatie van uzelf brengt, is van waarde. Lees bij Werkwijze hoe u zich optimaal profileert met hulp van onlineYou personal branding.

Uw persoonlijke social media mix

Er zijn inmiddels ontelbare websites waar u een profiel aan kunt maken en activiteiten kunt ontplooïen. Naast Facebook, Twitter en LinkedIn zijn er vele andere mogelijkheden om in dialoog met een doelgroep te gaan; denk aan Google+, Pinterest en Instagram. Of Foursquare, zodat mensen zien welke locaties in Utrecht u bezoekt. Maar een persoonlijk merk kost veel tijd om bij te houden… en om consistent te zijn in uw profielteksten. Zou het niet handig zijn als u straks precies weet welke sites/social media het best bij uw doelen passen? En op welke manier u uw visie het meest aansprekend communiceert? Vraag de personal branding checkup aan

“Human beings are far more likely to communicate ideas and information with others when they are emotionally engaged. Find the key issues that concern your audience and then inculcate them within your marketing plan to get an emotional response.”
Maki (DoshDosh.com)

 

Deelnemersprofiel

De ondernemingsplan coach

Lorraine Vesterink, ondernemingsplan coach | onlineYou personal brandingIk zorg dat u meer zekerheid krijgt over de haalbaarheid van uw ondernemingsplan en de financiering ervan. lees meer...