onlineYou personal branding is voor de zzp'er en DGA - uw persoonlijke merk

Personal branding voor de directeur en topmanager

Directeuren en topmanagers profiteren altijd van een gestructureerde personal branding strategie. Want vertrouwen en gunning zijn voor een directeur/eigenaar van een mkb-onderneming (of ngo) even cruciaal als voor iedere andere professional. Daarbij komen vaak ook nog eens leiderschapthema’s; denk aan de voortrekkersrol die een leidinggevende positie in een onderneming van u vraagt.

OnlineYou helpt u intern met positionering als inspirerend leider en extern als waardevolle zakenpartner. Vooral gezien vanuit de prospect, maar ook bijvoorbeeld vanuit een investeerder, financier of andere stakeholders. En natuurlijk vanuit de media gezien. Als u uw organisatie intern goed kunt managen, betekent dat niet altijd automatisch dat u deze ook prima kunt presenteren als er een microfoon of camera op u is gericht. Ons personal branding advies kan uiteenlopen van persoonlijke coaching, mediatraining en tekstschrijven tot aan het restylen van uw website, optimaliseren van uw social media strategie en het aanscherpen van je missie en doelgroepprofielen.
We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende afspraak om te kijken wat we u als directeur of topmanager aan meerwaarde kunnen bieden bij het uitbouwen van uw personal branding.

< Terug naar overzicht ‘Voor wie

Deelnemersprofiel

De image consultant

Riet de Vlieger, image consultant | onlineYou personal brandingNon-verbaal, visueel, uiterlijk, kleur, styling, kleding: dat zijn zoal de onderwerpen waarmee ik u help naar persoonlijk succes. lees meer...