onlineYou personal branding is voor de spreker

Voor de spreker

Een goede spreker biedt zijn publiek een boeiende mix van kennis en eigen visie daarop. Achter een naturel imago zit vaak een welbewuste positionering. Met ‘spreker’ bedoelen we bijvoorbeeld een workshoptrainer, politicus, presentator of publicist.

OnlineYou is gespecialiseerd in personal branding en kan uw eigen uitstraling desgewenst optimaliseren met bijvoorbeeld mediatraining en imago consultancy als onderdeel van een complete personal branding aanpak. We denken dat veel sprekers dit aspect wel onder de knie hebben. Bij deze groep zien we juist vaker dat het aan ‘de achterkant’ wat minder professioneel overkomt dan de presentatie zelf. Een verzorgde website, een filmreportage, een volledig LinkedIn-profiel of een inspirerende profieltekst op de site van een sprekersbureau kan extra business genereren.

Ziet u de mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.

< Terug naar overzicht ‘Voor wie

Deelnemersprofiel

De aantrekkingskracht coach

Tijn van Ewijk, aantrekkingskracht coach | onlineYou personal brandingIk maak het gemakkelijker om beter contact te leggen en mensen voor u te winnen, zowel in zakelijke als privé-ontmoetingen. lees meer...