onlineYou personal branding is voor de professional als jij

Voor de entrepreneur

Entrepreneur zijn en bewust werken aan uw personal branding horen als vanzelfsprekend bij elkaar. Mensen met een onderscheidend persoonlijk merk worden vaker gevraagd om ergens te spreken, hun mening te verkondigen in de media en komen sneller op een shortlist terecht dan vakgenoten die misschien net zo deskundig, maar minder zichtbaar zijn. Er zijn veel bronnen waar kennis en advies te vinden is over personal branding. In vrijwel alle gevallen wordt personal branding als een dienstverlening op een detailgebied aangeboden; de ene website gaat over specifieke social media vaardigheden – zoals met LinkedIn – en de andere wil u interesseren voor deelname aan workshops over personal branding. Daarnaast voeren fotografen, webdesigners, tekstschrijvers en videoproducenten ook incidenteel opdrachten uit die bedoeld zijn om de personal branding van individuele entrepreneurs te ondersteunen. Image consultants nemen ook toe in aantal; zij richten zich vooral op de uiterlijke presentatie van een persoon.

OnlineYou is de eerste organisatie (ter wereld) die al die versnipperde facetten van personal branding samenbrengt. Dit concept waarin ondernemende mensen de beste specialisten kunnen inzetten om hun branding te optimaliseren is in Nederland en daarbuiten uniek en uitsluitend bij onlineYou te vinden. Bent u een volbloed entrepreneur en wilt u uw persoonlijke merk opwaarderen? Maak een vrijblijvende afspraak met onlineYou personal branding om te kijken wat we u aan meerwaarde kunnen bieden.

< Terug naar overzicht ‘Voor wie

Deelnemersprofiel

De social media trainer

Sigrid van der Hoeven, social media trainer | onlineYou personal brandingIk laat u zien hoe u uw netwerk – online en offline – strategisch kunt inzetten en online netwerken optimaal gebruikt. lees meer...