Personal branding voor de (ex)topsporter: onlineYou

Voor de (ex-)topsporter

Iedereen komt ooit voor een belangrijke keuze in de loopbaan te staan. Soms bent u er op voorbereid, vaak ook niet. Het is niet gemakkelijk een volgende stap te zetten. Een professionele voorbereiding op een ‘career change’ en daarvoor advies inwinnen is geen overbodige luxe.

Juist in het beroep van (top)sporters is een belangrijke verandering op termijn onvermijdelijk, er komt een moment dat de actieve sportcarrière beëindigd wordt. En dan? Vaak wordt er gesproken over het beruchte ‘zwarte gat’ maar met de juiste voorbereiding en begeleiding hoeft daar helemaal geen sprake van te zijn.

De dienstverlening van onlineYou heeft u veel te bieden als u een ex-topsporter bent. Of u nu een teamsporter of solosporter bent, u bent gewend om te leven voor de sport en voor die ‘ene’ doelstelling. U bent gefocust, u wilt zich zo min mogelijk laten afleiden door randzaken. Hiermee heeft u als sporter prachtige resultaten bereikt. De werkwijze van onlineYou is gebaseerd op ditzelfde patroon en is bij uitstek geschikt voor professionele sporters om zich gedegen voor te bereiden op de ‘vervolgcarrière’.

We zijn in staat om ex-sporters juist die mentale focus te laten behouden, waarbij in feite alleen de doelstelling verandert. Door professionele begeleiding op alle vlakken houd u zelf de regie over uw doelstelling, maar bij de voorbereiding en uitvoering heeft u de beschikking over een team van professionals die u helpen die doelstelling te behalen. Vergelijk het met de fysiotherapeut, de sportarts, de trainer en coach, of welke andere specialisten dan ook die in uw topsportteam aanwezig waren. Dit team wordt nu vervangen door het team van onlineYou.
Wij helpen met het vaststellen van die nieuwe doelstelling en zijn samen met u daarop gefocust. U kunt dit team overigens zelf zo samenstellen als u nodig acht.

Wilt u uw persoonlijke merk tijdens of na uw sportieve carrière uitbouwen? Maak een vrijblijvende afspraak met onlineYou personal branding om te kijken wat we u aan meerwaarde kunnen bieden.

< Terug naar overzicht ‘Voor wie

Deelnemersprofiel

De personal trainer

Monique Kuijpers, personal health coach (@sportlijfcoach) | onlineYou personal brandingIk help u om uw conditie en mentale kracht sterk te verbeteren en stimuleer u om uw goede voornemens door te zetten. lees meer...