onlineYou personal branding is voor de zzp'er en DGA - uw persoonlijke merk

Voor de zzp’er

Personal branding is een essentieel onderdeel van uw ondernemerschap. Personal branding is dé manier om uw positie als zelfstandig ondernemer te versterken, want voor een zzp’er zijn vertrouwen, bekendheid, gunning en onderscheid met andere aanbieders net zo cruciaal als voor een groter mkb-bedrijf. Een zzp’er die zijn/haar meerwaarde duidelijk communiceert via online en offline kanalen wordt vaker benaderd door nieuwe contacten om een offerte uit te brengen. Een freelance kenniswerker die begrijpt hoe je een expertpositie opbouwt komt vaker in contact met de media, die door hun aandacht het persoonlijke merk verder versterken, zodat er steeds meer verzoeken komen om te spreken tijdens een congres of seminar.

Hoe zou het zijn als u in korte tijd grote stappen vooruit kunt zetten met uw onderneming? Richting meer klanten, meer omzet, meer exposure én bovendien versterking van uw reputatie als expert in uw vakgebied? OnlineYou helpt u als zzp’er via een stappenplan met de positionering als aantrekkelijke aanbieder van uw product of dienst. We werken samen met u aan een onderscheidende professionele identiteit zoals prospects die waarnemen, maar die ook invloed heeft op hoe financiers, leveranciers of inkopers en andere netwerkpartijen u zien.

Ons personal branding advies kan uiteenlopen van persoonlijke styling, personal coaching, loopbaanadvies, social media training tot aan het perfectioneren van uw blog, ghostwriting van een column of het aanscherpen van uw ondernemingsplan. De inzichten uit de sessies die u bij een of meer onlineYou experts volgt, worden centraal verwerkt tot een personal branding strategie die een compleet beeld geeft van u en de kansen die uw unieke persoonlijkheid en talenten biedt. Zelfs als u liever eerst afzonderlijke experts uit ons team inhuurt profiteert u van deze aanpak, die volstrekt uniek is onder de aanbieders van personal branding advies in binnen- en buitenland.

Bent u ZZP’er, DGA of serieel ondernemer/serial entrepreneur? Wij ondersteunen u graag bij uw online personal branding en hebben alles in huis om ook uw offline imago te optimaliseren. Mail ons voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat we u aan meerwaarde kunnen bieden.

< Terug naar overzicht ‘Voor wie

Deelnemersprofiel

De aantrekkingskracht coach

Tijn van Ewijk, aantrekkingskracht coach | onlineYou personal brandingIk maak het gemakkelijker om beter contact te leggen en mensen voor u te winnen, zowel in zakelijke als privé-ontmoetingen. lees meer...