De aantrekkingskracht coach

Ik help u bij:

Het aantrekkelijker worden voor uw klanten (en prospects). Ik laat u zien hoe u beter contact kunt leggen, meer uit dat contact kunt halen en wat de meest gemaakte fouten zijn in communicatie. Sommigen noemen me een Flirtcoach, en dat dekt de lading maar gedeeltelijk. Het gaat om aantrekkingskracht. Als u aantrekkelijk bent, hoeft u uzelf niet meer te verkopen, dan komen de klanten (en de mensen) vanzelf. Aantrekkelijk heeft overigens niets met fysiek mooi te maken. Maar dat aantrekkingskracht een belangrijk aspect van uw personal branding is, mag duidelijk zijn.

Waarom ik dit werk doe:

Ik draag graag een positief steentje bij aan de wereld en in de tien jaar dat ik dit doe is dat een heel kiezelstrand geworden. De feedback die ik krijg van mijn klanten doet me af en toe een traantje wegpinken… Die traantjes, daar doe ik het voor.

Voor wie werk ik nog meer:

Via www.masterflirt.nl heb ik een paar duizend klanten, mijn boeken worden goed verkocht, de media weten mij te vinden en af en regelmatig geef ik zakelijke workshops via Speakers Academy. Vele bedrijven en instellingen huren mij in als Masterflirt coach.

Drie zakelijke flirttips om mee te starten:

  1. Richt uw aandacht naar buiten, in plaats van op uzelf. Observeer en reageer positief op wat u waarneemt.
  2. Als u iemand leert kennen en u vergeet direct tijdens het handen schudden zijn of haar naam, dan bent u teveel op uzelf gericht. Hoe zit dat bij u…? Ehh. Hoe heet u ook alweer? Hoe zorgt u ervoor dat u onthouden wordt?
  3. Wek eerst vertrouwen! Nu denken wij in Nederland dat vertrouwen te voet komt en te paard gaat, maar niets is minder waar. Vertrouwen kunt u gewoon creëren. De meest eenvoudige manier is vertrouwen geven, maar er zijn nog veel meer technieken. Wek vertrouwen, interesse en gunning bij uw klant (of bij de persoon die u wilt versieren) en de rest gaat helemaal vanzelf. Zo wordt u een aantrekkelijke (zaken)partner.

Meer informatie via:

Tijn van Ewijk, aantrekkingskracht coach / zakelijk flirten
deelnemer onlineYou personal branding
info@onlineyou.nl

Deelnemersprofiel

De personal trainer

Monique Kuijpers, personal health coach (@sportlijfcoach) | onlineYou personal brandingIk help u om uw conditie en mentale kracht sterk te verbeteren en stimuleer u om uw goede voornemens door te zetten. lees meer...