Over OnlineYou

Personal branding en het belang ervan is een voldongen gegeven voor iedere professional die zichzelf serieus neemt. Wie kent er tegenwoordig nog mensen die níet Google en LinkedIn gebruiken om meer over u en uw onderneming te weten te komen, voordat ze besluiten met u in zee te gaan?

Zorg ervoor dat het complete plaatje van uw personal branding klopt. Degene die u gisteren ontmoette op die bijeenkomst, heeft sindsdien allang op het web gekeken of u voldoende vertrouwen wekt om verder mee te praten. Uw sterkste eigenschappen verpakken in uw persoonlijke merk, daar gaat onlineYou personal branding over. Hoe u zich op het web presenteert, is onlosmakelijk gekoppeld aan offline. Voor professionals die zichzelf een voorsprong willen geven, heeft onlineYou personal branding een interessant aanbod. Een effectieve aanpak die net zo eenvoudig of uitgebreid kan zijn als het resultaat dat u wenst. Lees meer over de werkwijze waarmee u uw persoonlijke merk kunt optimaliseren.

Een team van personal branding professionals staat tot uw beschikking

OnlineYou is een – binnen Nederland maar ook internationaal gezien uniek – team van ervaren ondernemers die collega-ondernemers en managers helpen met hun personal branding. U vindt er bijvoorbeeld een fotograaf, designer, tekstschrijver, image consultant, loopbaanadviseur, videoproducent en andere professionals die u kunnen ondersteunen in uw branding.
Ben Drost functioneert binnen dit concept als creatieve personal branding adviseur die de grote lijnen van uw personal branding strategie uitzet en uw vraag koppelt aan relevante specialismen binnen het team.

Kosten personal branding

Om de kracht van dit concept optimaal te benutten is het zinvol om voor uzelf vooraf een personal branding budget te bepalen. Een traject waarin uw persoonlijke branding met behulp van (bijvoorbeeld) de inbreng van vier onlineYou specialisten wordt geoptimaliseerd, zal circa 20-30 uur vragen. De investering is afhankelijk van de doelen waar we naartoe werken en de deelnemers die we daarbij inschakelen. Uiteraard kunt u bij ons ook losse specialisten voor een specifieke vraag inschakelen. Ons werk is altijd maatwerk, dus we nodigen u graag uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

De missie van onlineYou personal branding is u te helpen de beste versie van uzelf te worden en dit vervolgens op de meest effectieve manier naar de buitenwereld te communiceren.

“You already have every characteristic necessary for success if you recognize, claim, develop and use them” – Zig Ziglar

Gebruiker aan het woord

Margriet, professioneel fotomodel

Op een bepaald moment liep mijn modelcarrière aardig maar ik wilde meer. Bovendien moest ik best wennen aan het fenomeen social media. lees meer...