Disclaimer

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onlineYou, de website over personal branding. Deze website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde hyperlinks, zijn het eigendom van onlineYou, een concept van Drost advies & creatie. Het is niet toegestaan om deze website of onderdelen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van onlineYou. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Het auteursrecht op de website wordt uitdrukkelijk door onlineYou voorbehouden.
Graag wijzen wij deelnemende professionals er op dat hun profielinformatie na aanmelding bij onlineYou op internet zichtbaar wordt. Wees dus bewust wat u wel en wat u niet op het internet publiceert. Wij raden onlineYou deelnemers aan om hun zichtbare profiel goed te controleren.

Deze website wordt met uiterste zorgvuldigheid samengesteld onder verantwoordelijkheid van onlineYou. Aan de teksten en verwijzingen op deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. De op deze website verspreide informatie is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. U dient de juistheid en volledigheid van de informatie daarom altijd te verifiëren en de toepasbaarheid hiervan zelf te beoordelen. De op deze website verspreide informatie kan op ieder moment door onlineYou worden gewijzigd.

OnlineYou aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade (direct of indirect) als gevolg van toegang tot en/of gebruik van deze website. onlineYou aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheid of onvolledigheid van de informatie zoals die op deze website of door derden via de verwijzingen op deze website wordt gegeven.

OnlineYou streeft er naar om deze website eenvoudig en gebruiksvriendelijk te houden. De informatie wordt daarbij zo volledig, betrouwbaar, actueel en gebruiksvriendelijk als mogelijk gepresenteerd. Deze website wordt daarom voortdurend verbeterd en uitgebreid. Desondanks kan bepaalde informatie op deze website onvolledig en/of onjuist zijn. Suggesties, vragen of opmerkingen over de inhoud van de website worden daarom zeer op prijs gesteld. U kunt deze via e-mail info@onlineyou.nl aan ons kenbaar maken.

Met vriendelijke groet,

Ben Drost
onlineYou

 

onlineYou © 2012-2015 | onlineYou is als wettelijk merk gedeponeerd.

Deelnemersprofiel

De image consultant

Riet de Vlieger, image consultant | onlineYou personal brandingNon-verbaal, visueel, uiterlijk, kleur, styling, kleding: dat zijn zoal de onderwerpen waarmee ik u help naar persoonlijk succes. lees meer...