Voor wie is personal branding?

Personal branding is voor iedere ondernemer die er belang bij heeft om zo goed mogelijk aan anderen te communiceren wie hij of zij is, kan én wil. Het is vooral voor de ondernemer of manager die de personificatie van zijn eigen zaak is, cruciaal om de meerwaarde van zijn persoon over te brengen.
De personal branding aanpak van onlineYou richt zich op ervaren ondernemers. Onze (wereldwijd unieke) team-gebaseerde strategie is vooral aantrekkelijk voor entrepreneurs die in de ogen van de buitenwacht reeds aardig succesvol zijn, maar zelf nu echt een paar forse stappen vooruit willen maken. Mensen die al hun energie en talent willen inzetten om hun doel te bereiken, inclusief de tot nu toe onderbelichte krachten die ze in zich hebben. Wij leren u hoe u alle beschikbare resources inzet.

Bent u een spreker, artiest, interim professional, financieel adviseur of wellicht CEO van een grote organisatie? Of overweegt u een sprong naar zelfstandig ondernemerschap vanuit een dienstverband? In alle gevallen heeft het op bewuste wijze omgaan met uw personal branding grote invloed op uw succes.
Sommige professionals zijn aardig bedreven in het zichzelf profileren, maar zelfs zij hebben soms een opvallend summier LinkedIn profiel of overhandigen u zo’n gratis visitekaartje met een zonsopgang erop… Uw persoonlijke marketing is te belangrijk om dergelijke compromissen te sluiten. Doe het in één keer goed want het cliché is waar: een eerste indruk maak je maar één keer. En in onze visie sluit de tweede en derde indruk daar logischerwijs bij aan.

OnlineYou staat voor een 360-gradenaanpak in personal branding strategie, waarin uiteindelijk alles wat een ander van u kan waarnemen professioneel, betrouwbaar en aantrekkelijk overkomt.
Voor sommige professionals voldoet een social media advies, anderen scherpen hun missie aan, laten een nieuwe profielfoto maken, een interview met zichzelf schrijven of een persoonlijk blog maken. Alles is mogelijk. Snel, of stap voor stap. Want iedere stap die u dichter bij professionele communicatie van uw kwaliteiten brengt, is van waarde. Lees bij Werkwijze hoe u zich optimaal profileert met de unieke personal branding aanpak van onlineYou.

Uw eigen social media mix

Er zijn inmiddels ontelbare websites waar u een profiel aan kunt maken en online activiteiten kunt ontplooien. Naast Facebook, Twitter en LinkedIn zijn er vele andere mogelijkheden om in dialoog met uw doelgroep te gaan; denk aan Google+, Slideshare, Pinterest en Instagram. Maar het kost veel tijd om alles bij te houden… en om bijvoorbeeld consistent te zijn in uw profielteksten op de diverse media. Het bespaart u veel tijd als u straks precies weet welke social media acties u het dichtst bij uw doelen brengen. En hoe u uw visie het meest aansprekend communiceert. Dat vindt u namelijk allemaal in uw eigen personal branding plan.

Vraag de personal branding check aan

Wat kost personal branding bij onlineYou?

Er is bij personal branding geen ‘gemiddeld’ traject te benoemen omdat iedere cliënt uniek is. Diensten van de afzonderlijke onlineYou deelnemers zijn verkrijgbaar vanaf drie uur. De kosten van personal branding verschillen per aanvraag. Een strategisch personal branding traject waarbij de kracht van ons multidisciplinaire team benut wordt, betekent een investering in twintig tot dertig uur begeleiding, advies en creatie van communicatiemiddelen. Wij houden – net als u – uurtarieven aan die marktconform zijn binnen het vakgebied van de betreffende deelnemer. Laat ons weten wat u wilt bereiken en vraag vrijblijvend een offerte aan!

“Human beings are far more likely to communicate ideas and information with others when they are emotionally engaged. Find the key issues that concern your audience and then inculcate them within your marketing plan to get an emotional response.”
Maki (DoshDosh.com)

 

Deelnemersprofiel

De ondernemingsplan coach

Lorraine Vesterink, ondernemingsplan coach | onlineYou personal brandingIk zorg dat u meer zekerheid krijgt over de haalbaarheid van uw ondernemingsplan en de financiering ervan. lees meer...