De onlineYou personal branding werkwijze is als bij een team rond een fotoshoot, ieder heeft een duidelijke taak

Werkwijze onlineYou

Een kennismaking met onlineYou personal branding start met een (gratis) gesprek van een uur waarin we uw eigen verhaal, wensen en doelen doornemen. Vervolgens ontvangt u een offerte voor een maatwerk personal branding strategie.
Om een persoonlijke strategie te ontwikkelen inventariseren we o.a. uw aanwezigheid op het web, adviseren we over uw positionering en op welke wijze uw specifieke doel te bereiken is. Ook geven we aan welke aanvullende personal branding experts ingezet kunnen worden, uiteraard rekening houdend met uw wensen én budget. We maken o.a. gebruik van het Business Model Canvas om uw strategie te bepalen. OnlineYou analyseert uw behoeften en combineert de daarvoor benodigde disciplines om u het meest krachtige resultaat te bieden.
Onze multidisciplinaire personal branding strategie is uniek in Nederland en daarbuiten. Net als u. Combineer uw kracht met die van ons en ga voor goud!

We bouwen uw personal brand op in drie stappen:

▶ 1 Het formuleren van uw doel en boodschap;
▶ 2 Het definiëren van uw toon en stijl;
▶ 3 Het realiseren van uw communicatiemiddelen.

Deelnemersprofiel

De image consultant

Riet de Vlieger, image consultant | onlineYou personal brandingNon-verbaal, visueel, uiterlijk, kleur, styling, kleding: dat zijn zoal de onderwerpen waarmee ik u help naar persoonlijk succes. lees meer...