Testimonial oprichter / directeur IT-onderneming over onlineYou

Zes specialisten van onlineYou hielpen een oprichter/directeur van een middelgrote IT-onderneming om zijn persoonlijke koers en personal branding in korte tijd duidelijk te maken.

“Ik ben erg tevreden met onlineYou; het heeft voor mijzelf heldere inzichten opgeleverd. Een samenvatting hoe ik het personal branding traject heb ervaren:

Selectie onlineYou deelnemers in succesvol personal branding trajectLoopbaangids Jim Golstein heeft echt in heel weinig tijd heel veel impact achter weten te laten. Het feit dat ik mijn dag anders ben gaan invullen (coachen, andere ondernemers begeleiden) zorgt ook voor enorm veel input in mijn personal branding. Dit had ik van te voren niet verwacht, maar mijn leven is interessanter geworden en daardoor ook beter te ‘branden’. Dit levert me nu al heel veel nieuwe contacten, energie, inspiratie en mogelijkheden op. Op twee plaatsen ben ik inmiddels al weer als spreker uitgenodigd. Jim heeft dus niet alleen geholpen om mijzelf te leren kennen, maar ook om de koers toch wel iets te veranderen. Lees dat niet verkeerd: hij heeft mij geholpen dat zelf in te zien. Ik ben zeker voornemens Jim op een aantal momenten in mijn leven nog eens uit te nodigen.

De sessie met mediatrainer Jurgen Latijnhouwers heeft ervoor gezorgd dat de pitch van mij en van mijn bedrijf wezenlijk anders is geworden. Ook hier dus net even een ‘ander product’ dan verwacht, maar des te waardevoller. De lessen hieruit kan ik wekelijks benutten. Om echt te bereiken waar Jurgen in traint, is herhaling denk ik nog vaker nodig; één sessie is dan eigenlijk onvoldoende (mijn tip: laat Jurgen in toekomstige trajecten later nog eens terugkomen om te kijken hoe zijn adviezen opgepakt worden).

Het interview met tekstschrijver Corina Blommendaal liep heel soepel en natuurlijk. Het resultaat vond ik werkelijk bijzonder. Ik kreeg er zelf erg veel energie van om het terug te lezen, en met trots laat ik het aan anderen lezen. We hebben het op een magazine-achtige manier laten opmaken. De foto’s van fotograaf Judith Keessen passen hier dan ook weer prima in. Heel professionele foto’s en van het niveau dat ik verwachtte. En voor deze foto’s heb ik weer naar de kledingadviezen van image consultant Riet de Vlieger geluisterd. Mijn kledingstijl is daardoor ook wel weer een beetje aangepast.
Kortom, dit interview is het eindproduct van een veranderen van levensinvulling en bovenstaande adviezen. Volgens mij weerspiegelt het verhaal het personal branding traject zoals doorlopen op een uitstekende wijze. Het interview gebruiken we voor social media en bij het benaderen van media/pers et cetera.

Tenslotte het communicatieplan dat ik met personal branding adviseur / onlineYou coördinator  Ben Drost heb doorlopen: de adviezen zijn praktisch en direct toepasbaar. Mijn LinkedIn profiel evalueert gestaag en mijn Twitter activiteiten heb ik ook weer opgepakt. Ik ben al veel actiever het medialandschap aan het scouten. Daarnaast heb ik aan de hand van onze vorige bespreking nog een waslijst met acties en to do’s.

Qua personal branding: de bal ligt nu bij mij en die pak ik verder op (en ik weet jullie te vinden…!).”

Bent u ook de oprichter en boegbeeld van uw eigen onderneming, lopen de zaken goed maar krijgt u soms het gevoel dat u stilstaat? Dat de resultaten nog veel beter kunnen? Dat veel meer mensen uw persoonlijke expertise ontdekken dan alleen uw huidige netwerk? Neem dan vrijblijvend contact op met onlineYou personal branding.

Deelnemersprofiel

De personal organizer

Annelies Karman, PA personal organizer | onlineYou personal brandingIk help u met combineren van uw drukke werk met privézaken. Delegeren is niet slechts voor managers, maar ook voor zelfstandigen. lees meer...