De eventorganisator

Ik help u bij:

De overall organisatie en management van evenementen, beurzen en congressen, zowel b2b als b2c en zowel internationaal als nationaal. Dit kan ik desgewenst met ons team, maar liever nog begeleiden wij u of uw eigen team in het doorvoeren van verbeteringen in organisatie en resultaat. Zodat de professionele organisatie van uw evenement ook bijdraagt aan uw personal branding.

Waarom ik dit werk doe:

Passie! Iedere keer blijkt dat vak- en consumentenbeurzen sterk kunnen verbeteren. Daar maak ik me hard voor. Het geeft enorm veel voldoening nieuwe beurzen en events op de kaart te zetten en het bestaansrecht daarmee te bewijzen en bestaande beurzen nieuw leven in te blazen en flink te doen groeien op marge, bezoekers- en deelnemersaantallen.

Voor wie werk ik nog meer:

In opdracht van United Business Media (UBM) heb ik de rol van marketing manager vervuld voor de internationale vakbeurzen Food Ingredients en Health Ingredients. In opdracht van Libéma heb ik de consumentenbeurs TuinIdee en de vakbeurs KindVak georganiseerd. Momenteel organiseren wij de internationale vakbeurs Internationale Champignondagen/Mushroomdays. In eigen beheer organiseer ik de consumentenbeurzen Alles over Golf & Lifestyle Event en TUSE 2016.

Drie evenementorganisatie-tips om mee te starten:

  1. Verplaats u steeds in de doelgroepen van het evenement, zorg dat wat u belooft ook waar kunt maken. Manage de verwachtingen van uw doelgroep.
  2. Bij het organiseren van beurzen en evenementen: zorg voor een strakke planning en dat u altijd uw deadlines haalt. Heel belangrijk voor uw personal branding bij de diverse stakeholders rond een event.
  3. Blijf de kosten goed in de gaten houden, deze lopen uit de hand voor u het weet! Duidelijke afspraken maken is noodzakelijk. Zorg ervoor dat deze (schriftelijke) afspraken slechts op één manier geïnterpreteerd kunnen worden.

Meer informatie via:

Anoeska Hagenstein, eventorganisator
deelnemer onlineYou personal branding
info@onlineyou.nl

Deelnemersprofiel

De social media trainer

Sigrid van der Hoeven, social media trainer | onlineYou personal brandingIk laat u zien hoe u uw netwerk – online en offline – strategisch kunt inzetten en online netwerken optimaal gebruikt. lees meer...