De filmer

Ik help u bij:

Het maken van een filmportret waarin ik verschillende facetten van u laat zien. Deze personal branding video kunt u inzetten bij acquisitie of sollicitaties. U vertelt het verhaal aan de hand van een aantal vragen. Dit materiaal gebruiken we allemaal in de minidocumentaire die ik van een halve dag uit uw leven maak. Zo komen we tot ‘Een dag uit het leven van …’ Ik maak graag een personal branding video voor u waarmee u uw klanten bereikt via YouTube, Vimeo, Facebook, uw eigen website, Dropbox, dvd of usb-stick… Uiteraard adviseer ik u ook graag over posten op video apps als Vine, Periscope en Meerkat.

Waarom ik dit werk doe:

In mijn werk kom ik met veel verschillende interessante mensen in contact. Daarnaast ben ik bij een groot deel van het productieproces betrokken en doe ik zelf het camerawerk en de montage. Dat maakt het werk heel dynamisch en zo blijft mijn nieuwsgierigheid gevoed.

Voor wie werk ik nog meer:

Stichting Bedrijfsfonds Apotheken (SBA); hiervoor maakte ik e-learning films voor de Apothekers e-studie opleiding. Verder heb ik de afgelopen jaren gewerkt aan videoproducties voor Gamma en Karwei, Ajax video wedstrijdanalyse, Marktplaats en Tivoli Utrecht. Ik ben zelf een echte YouTube celebrity geworden (meer dan 14 miljoen views) dankzij o.a. het time-lapse filmportret van mijn dochter van 0 tot 14 jaar in 4 minuten. Ook heb ik enige grote fotowanden in Utrecht gemaakt in opdracht van gemeente Utrecht.

Drie personal branding tips om mee te starten:

  1. Denk goed na over wat uw specifieke kwaliteiten zijn. Wat onderscheidt u van anderen? Klopt dat met de feedback die u krijgt op uw zichtbare gedrag en uitstraling? Welke aspecten zijn belangrijk om in een personal branding film te verwerken?
  2. Stel uzelf de vraag: ‘Waar sta ik over een jaar in mijn werk?’ Dit helpt bij het omschrijven van uw doelen en het verwezenlijken ervan.
  3. Blijf nieuwsgierig en kritisch. Luister naar muziek, kijk films, lees boeken en ga naar concerten. Blijf in beweging. Geef uzelf af en toe een leuk cadeautje en een compliment. Zorg goed voor uzelf zodat u energie en enthousiasme uitstraalt, dat is een belangrijk aspect van uw personal branding.

Meer informatie via:

Frans Hofmeester, personal branding filmer / videoproducent
deelnemer onlineYou personal branding
info@onlineyou.nl

Deelnemersprofiel

De ondernemingsplan coach

Lorraine Vesterink, ondernemingsplan coach | onlineYou personal brandingIk zorg dat u meer zekerheid krijgt over de haalbaarheid van uw ondernemingsplan en de financiering ervan. lees meer...