De personal organizer

Ik help u bij:

De administratie, projectmanagement en ondersteuning bij uw communicatie- en marketingactiviteiten. U zou graag een assistente naast u hebben die zaken snel en vakkundig voor u regelt; ik maak dat mogelijk. Een strakke offerte, uitbesteden van ontwerp- en drukwerk, organogrammen, uw presentatie in Powerpoint maken, het voeren van correspondentie, organiseren van uw archief, contacten onderhouden met uw reclamebureau, maar ook iemand die onbetaalde facturen nabelt. KOOD is uw partner op uurbasis die het mogelijk maakt dat u veel meer aandacht kunt geven aan uw personal branding en het ondernemen.

Waarom ik dit werk doe:

Communicatie is voor mij een inspirerend begrip, iets ook waarin ik goed ben. Mensen bij elkaar brengen, creativiteit en ervaringen delen, combineren, slimmer werken en samen projecten succesvol maken. Door als zelfstandig ondernemer te gaan werken ben ik vrij om mijn eigen projecten te kiezen en daardoor mijn expertise optimaal in te zetten.

Voor wie werk ik nog meer:

Op dit moment werkt mijn bedrijf KOOD voor MEA-nl en LRV. Vanuit mijn eigen kantoor voer ik voor hen het office management. Verder heb ik projecten gedaan bij onder andere bij Pon Logistiek, Seven Oaks, Parkimo Consultancy en Groeneveld Consulting.

Drie organizing tips om mee te starten:

  1. Leer uzelf aan om elk document dat u op de computer opslaat te voorzien van een datum, dit scheelt later veel zoekwerk!
  2. Het onder de aandacht brengen van uw bedrijf bij potentiële klanten hoeft, zeker in deze tijd van nieuwe media, niet veel te kosten om toch heel efficiënt te zijn. Vaak is met een creatieve brainstorm en geringe middelen al succes te boeken.
  3. Het goed organiseren van bedrijfsprocessen, hoe kleinschalig ook, is een aspect waarmee u tijd en geld kunt besparen. Door u door een professional te laten adviseren en ondersteunen kunt u de resultaten van uw bedrijf verbeteren en houdt u meer tijd over om u te richten op het eigen vakgebied en profilering.

Meer informatie via:

Annelies Karman, personal organizer / P.A.
deelnemer onlineYou personal branding
info@onlineyou.nl

Deelnemersprofiel

De communicatieadviseur / designer

Ben Drost, communicatieadviseur, grafisch vormgever en oprichter onlineYou personal brandingAls oprichter van onlineYou ben ik het aanspreekpunt voor de personal branding strategie en coördineer de specialisten die uw positionering vorm geven. lees meer...