De personal trainer

Ik help u bij:

Uw conditie, mentale kracht en dus uw uitstraling te verbeteren. Met mij als personal trainer traint u onder persoonlijke en professionele begeleiding met een gevarieerd trainingsprogramma, afgestemd op uw persoonlijk doel.

Waarom ik dit werk doe:

Door mijn sportverleden, opleidingen en passie kan ik u veel leren op het gebied van houding, techniek, conditie en kracht. Ik vind het geweldig om mensen te zien groeien, fysiek en mentaal.

Voor wie werk ik nog meer:

Mijn klanten variëren van een professionele operazangeres tot een bakker, van een directeur in de telecom tot een hardwerkende middenstander. Zij eisen veel van zichzelf. Sporten en regelmatig, gezond eten schieten er daardoor vaak bij in. Ik help ze weer in balans te komen met lichaam en geest.
Een groep ambtenaren van de Gemeente Arnhem is onder mijn begeleiding de “Fitste Gemeente van Gelderland” geworden.

Drie personal trainingtips om mee te starten:

  1. Houd eens bij op welke tijden u eet en in welke hoeveelheden. Door regelmatig en gezond te eten blijft uw energieniveau namelijk de hele dag op peil.
  2. Begin met het maken van een stevige wandeling in uw lunchpauze, drie keer per week. U zult zien dat u de dag fitter afsluit dan collega’s die blijven zitten.
  3. Door te sporten zal uw houding verbeteren en uw zelfvertrouwen toenemen. Uw energieke uitstraling zal zijn vruchten afwerpen en niemand onberoerd laten.

Meer informatie via:

Monique Kuijpers, personal trainer / Sportlijfcoach
deelnemer onlineYou personal branding
info@onlineyou.nl

Deelnemersprofiel

De tekstschrijver

Ik verwoord wat u wilt vertellen. Uw persoonlijke toegevoegde waarde is daarbij de belangrijkste boodschap. lees meer...