De carrièregids

Ik help u bij:

Het maken van keuzes in uw loopbaan – als medewerker of ondernemer. Ik ondersteun u als personal branding coach en samen concretiseren we uw persoonlijke drijfveren en talenten naar een sterke personal branding. We onderzoeken hoe u het best tot uw recht komt. Scherp krijgen wat u echt wilt. Dit inzicht wordt omgezet naar een persoonlijke koers die bij u past, u plezier geeft en daarmee succes brengt!

Waarom ik dit werk doe:

Daar waar mensen met plezier werken volgt succes vaak als vanzelf. Met Jimgo, gids voor professionals, ben ik erop gericht om mensen tot hun recht te laten komen, hun personal brand te ontdekken en zo het optimale rendement uit hun loopbaan te halen. Als mijn hulp als personal branding loopbaanadviseur / personal branding coach – inzicht geeft en de loopbaan een boost geeft, geeft mij dat ook energie!

Voor wie werk ik nog meer:

Met de dienstverlening van Jimgo richt ik mij op hoger opgeleide professionals die zelfstandig werken. Zelfstandig ondernemers of professionals binnen een organisatie die gewend zijn actief vorm te geven aan hun loopbaan. Daarnaast adviseer ik organisaties op het gebied van samenwerking. Dit doe ik als coach van HR professionals, of als gids voor operationeel management bij de aansturing van medewerkers tijdens verandering en reorganisatie. Ook in deze situatie heb ik de rol van personal branding loopbaanadviseur.

Drie loopbaantips om mee te starten:

  1. Ga bij uzelf eens na waar/wanneer u met het meeste plezier hebt gewerkt. Wat waren de kenmerkende factoren waardoor het daar, in die situatie voor u zo prettig was (soort werk, collega’s, omgeving, cultuur, ontwikkeling et cetera)? Zet deze punten eens op een rij en kijk hoe deze factoren in uw actuele situatie terugkomen.
  2. Zet eens wat situaties op een rij waarin u intensief met anderen heeft samengewerkt. Wat was de typerende rol die u had? Waarin onderscheidt u zich? Welke feedback kreeg u? Kijk ook eens op Linkedin bij uw recommendations, welke overeenkomsten ziet u? Hierin vindt u al enige sleutels tot uw personal branding aanpak.
  3. De mens is gemaakt om te bewegen en heeft een opmerkelijk groot vermogen om zich constant aan te passen aan veranderende omstandigheden. Maak gebruik van deze kracht, durf daar op terug te vallen. U weet het: als u altijd binnen uw comfort zone blijft is de kans groot dat er weinig verandert in uw zakelijke en persoonlijke situatie… Kom in beweging!

Meer informatie via:

Jim Golstein, loopbaancoach / personal branding coach
deelnemer onlineYou personal branding
info@onlineyou.nl

Deelnemersprofiel

De social media trainer

Sigrid van der Hoeven, social media trainer | onlineYou personal brandingIk laat u zien hoe u uw netwerk – online en offline – strategisch kunt inzetten en online netwerken optimaal gebruikt. lees meer...