De image consultant

Ik help u bij:

Bij een merk hoort een verpakking. Bij een personal brand hoort kleding en een garderobe die in alle verschijningsvormen een consistent beeld van u weergeeft. Ik werk met u aan een garderobe waarmee u dàt voor elkaar krijgt, in grote lijnen (bijv. imago-advies), of tot in de details (garderobecheck en personal shopping).

Waarom ik dit werk doe:

Door uw kleding laat u iets van uzelf zien. Daarmee is de keuze van kleding iets heel persoonlijks. Als mensen voor wie ik werk effectiever worden in de keuzes voor hun uiterlijk, en blijer worden met hoe ze zichzelf aan de wereld laten zien, dan brengt dat succes en geluk in hun leven. Dat maakt mijn werk als personal branding image consultant buitengewoon vervullend.

Voor wie werk ik nog meer:

Ik werk met ambitieuze mannen en vrouwen aan het ontwikkelen van een eigen persoonlijke stijl en garderobe.

Voor hoog opgeleide vrouwen die maar niet verder lijken te komen heb ik een speciale korte workshop ontwikkeld. De workshop “The Looks of a Leader workshop informatie” focust op hoe u verbetering in uw positie binnen uw werk brengt door uw non-verbale communicatie aan te scherpen.

Verder verzorg ik in het kader van personal branding presentaties en imago workshops in het bedrijfsleven o.a. voor ABN AMRO en ING. Daarnaast ben ik een gevraagd trainer in kleur, styling en image, en ontwikkelaar van trainingen en materialen voor vakgenoten, en ben ik internationaal actief binnen AICI.

Drie stijltips om mee te starten:

  1. Draag bij een belangrijk gesprek eens een kledingstuk of accessoire in uw oogkleur. Daarmee zien mensen uw ogen beter en communiceren ze makkelijk met u.
  2. Doe de knipoogtest: Ga voor een spiegel staan waarin u zichzelf helemaal kunt zien. Kijk kort naar uzelf; sluit dan gedurende 1 seconde uw ogen (denk 21); open uw ogen weer, kijk opnieuw naar uzelf, en sluit uw ogen weer.
    Waar blijft u mee achter? Zag dat wat u zag er goed uit, dan kunt u erop vertrouwen dat uw uitstraling prima is. Maar blijft vooral één detail u bij, zoals uw schoenen, of uw lipstick, verruil die dan voor een betere versie. In dit geval: andere schoenen of een andere lipstick. Kennelijk verstoort dat detail de harmonie. Veel plezier hiermee!
  3. Waarom u er elke dag geweldig uit zou moeten zien?
    Denk eens aan de lichtheid in uw stemming, hoe u loopt te stralen, hoeveel beter uw dag gaat, en hoeveel aardiger iedereen lijkt, nadat u heeft geglimlacht bij het zien van uw spiegelbeeld… Uw dag verloopt anders, als u weet dat u er goed uitziet.

Meer informatie via:

Riet de Vlieger, image consultant
deelnemer onlineYou personal branding
info@onlineyou.nl

Deelnemersprofiel

De eventorganisator

Anoeska Hagenstein, eventorganisator | onlineYou personal brandingIk zorg dat uw eventidee professioneel uitgevoerd wordt zodat uw bezoekers (en u) enthousiast zijn. lees meer...