De ondernemingsplan coach

Ik help u bij:

Uw ondernemingsplan. Met ons haalbaarheidsadvies krijgt u een volledig overzicht en persoonlijk rapport van de haalbaarheid van uw ondernemingsplan. Uit het rapport blijkt direct welke onderdelen van uw business plan nog aandacht behoeven en of uw plan een ‘go’ is of (nog) niet.

Waarom ik dit werk doe:

Mijn bedrijf De Unieke Ondernemer helpt aanstaande en reeds ervaren ondernemers zekerheid over hun ondernemingsplan te krijgen door middel van ons haalbaarheidsadvies. Als basis voor dit advies dient de haalbaarheidsscan. De scan is ontwikkeld door De Unieke Ondernemer door middel van onderzoek bij banken, Kamer van Koophandel, franchiseorganisaties en ondernemersadviesbureaus. De Unieke Ondernemer is ervaringsdeskundige op het gebied van het doorlichten van ondernemingsplannen.

Voor wie werk ik nog meer:

De Unieke Ondernemer helpt ondernemers en organisaties. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor hun ondernemingsplan en de financiering ervan. Wij bieden verschillende workshops en een ‘ondernemersgame’ waarmee we ondernemerschap bevorderen. Ik gebruik bewust de ‘wij’-vorm omdat ik zelf vooral bezig ben met lezingen en presentaties. Mijn Unieke Ondernemer team helpt u graag met uw ondernemingsplan in het kader van een complete aanpak van uw personal branding.

Drie ondernemingsplan-tips om mee te starten:

  1. Heeft u hulp nodig bij uw ondernemingsplan? Download dan gratis het Sjabloon ondernemingsplan op onze site. Laat uw plan door ons checken als het klaar is.
  2. Doe een haalbaarheidstest op www.haalbaarheidstest.nl en vraag een onafhankelijk haalbaarheidsadvies bij ons aan. Daardoor bent u meteen een flinke stap dichterbij uw ondernemersdroom.
  3. Onze droom: een passievitaal Nederland vol ondernemingslust en mensen die stralen. Hoe meer mensen vitaal en ondernemend zijn en hun passie volgen, hoe meer mensen gebruik maken van hun talent. Hierdoor stralen ze en brengen ze dit over op anderen. Ontdek of u uw passie volgt en doe de gratis test op www.passievitaliteit.nl.
    We hebben de laatste tijd veel testen ontwikkeld. Steeds meer klanten vragen ons om ook een test voor hun te bouwen. Als leadgenerator voor op hun site. Wilt u dat ook? Vraag ons naar de mogelijkheden. Zelfs met een klein budget, kunnen we samen iets professioneels maken. Op die manier heeft u meer leads, klanten, omzet, winst en dus mogelijkheden om uzelf en uw bedrijf verder te laten groeien.

Meer informatie via:

Lorraine Vesterink, ondernemingsplan coach
deelnemer onlineYou personal branding

info@onlineyou.nl

Deelnemersprofiel

De personal organizer

Annelies Karman, PA personal organizer | onlineYou personal brandingIk help u met combineren van uw drukke werk met priv√©zaken. Delegeren is niet slechts voor managers, maar ook voor zelfstandigen. lees meer...