De fotograaf

Ik help u bij:

Zoals u aandacht besteedt aan uw kleding voor een speciale gelegenheid, zo is de uitstraling van de fotografie op uw website heel belangrijk voor de verkoop van uw product of dienst. U wilt dit zo aantrekkelijk mogelijk in beeld brengen om klanten aan te trekken. Dit beeld straalt uit waar uw bedrijf voor staat, uw filosofie, uw kracht. Uw personal brand. Ik maak dit beeld voor u als uw eigen personal branding fotograaf.
Uiteraard adviseer ik u ook graag over het zelf posten van foto’s op populaire apps als Pinterest en Instagram. Uw eigen foto’s maken uiteraard ook deel uit van uw personal branding!

Waarom ik dit werk doe:

Het gebruik van goed beeldmateriaal wordt in dit digitale tijdperk steeds belangrijker. Communicatie vindt steeds meer plaats in beeld. Ik werk visueel, auditief en kinesthetisch. Ik denk in krachtige beelden, en visualiseer het woord met gevoel.

Voor wie werk ik nog meer:

Ik fotografeer voor zelfstandig ondernemers, het mkb en multinationals. Iedereen heeft professionele fotografie nodig…

Drie fotografietips om mee te starten:

  1. Onderscheid uzelf door beeldmateriaal te kiezen dat iets zegt over u en waar u voor staat.
  2. Vergelijk het beeld dat u al heeft met het beeld van uw doelgroep. Sluit het bij hen aan of is het juist het tegenovergestelde? Is het uitnodigend voor uw doelgroep?
  3. Steeds vaker wil een potentiële klant de mens achter het bedrijf zien, authenticiteit en toegankelijkheid. Dit bereikt u door uzelf ook écht te laten zien. Vermijd stockfotografie, en investeer in een goede beeldvorming; zo zet u de deur echt open voor de klant.
    Goede fotografie is van onschatbare waarde voor iedereen die goed in beeld wil komen en maakt de kwaliteit van uw bedrijf in één oogopslag duidelijk. Uw virtuele beeld is uw visitekaartje, de jas die u dagelijks aantrekt. Heeft u al een personal branding foto?

Meer informatie via:

Judith Keessen, fotograaf
deelnemer onlineYou personal branding
info@onlineyou.nl

Deelnemersprofiel

De personal trainer

Monique Kuijpers, personal health coach (@sportlijfcoach) | onlineYou personal brandingIk help u om uw conditie en mentale kracht sterk te verbeteren en stimuleer u om uw goede voornemens door te zetten. lees meer...