Personal branding Nederland

Personal branding is voor iedere ondernemer in Nederland die er belang bij heeft om zo goed mogelijk aan anderen te communiceren wie hij of zij is, kan én wil. Het is vooral voor een ondernemer die de personificatie van zijn eigen zaak is, belangrijk om zijn/haar meerwaarde over te brengen tussen andere aanbieders in Nederland of daarbuiten. Dat is iets voor onlineYou personal branding.

Bent u een spreker, interim professional, artiest, financieel adviseur of CEO? Bent u actief in Nederland of ook daarbuiten? In alle gevallen is het op bewuste wijze omgaan met uw eigen personal branding verstandig.
Sommigen zijn aardig bedreven in het zichzelf profileren, maar zelfs bij hen vindt u soms een amateuristisch LinkedIn profiel of krijgt u zo’n gratis visitekaartje met een zonsopgang in uw handen gedrukt… toch zonde.

OnlineYou staat voor een 360-gradenaanpak in personal branding strategie, waarin uiteindelijk vrijwel alles wat een ander van u kan waarnemen professioneel, betrouwbaar en aantrekkelijk overkomt.
Personal branding in Nederland kan in vele vormen. Voor sommigen voldoet een algemeen social media advies, anderen scherpen hun missie aan, laten een nieuwe profielfoto nemen en een persoonlijke website maken. Of een personal branding video. Alles is mogelijk. Snel of stap voor stap. Want iedere stap die u dichter bij professionele communicatie van uzelf brengt, is van waarde. Lees bij Werkwijze hoe u zich optimaal profileert.

Jouw eigen social media mix

Er zijn inmiddels ontelbare websites binnen en buiten Nederland waar u een profiel aan kunt maken en activiteiten kunt ontplooien. Naast Facebook, Twitter en LinkedIn zijn er vele andere mogelijkheden om in dialoog met een doelgroep te gaan; denk aan Google+, Pinterest, YouTube en Instagram. Of Foursquare, zodat mensen zien welke locaties in Nederland u bezoekt. Maar een persoonlijk merk kost veel tijd om bij te houden… en om consistent te zijn in uw profielteksten. Zou het niet handig zijn als je straks precies weet welke sites/social media het best bij uw doelen passen? En op welke manier u uw visie het meest aansprekend communiceert? Vraag de personal branding checkup aan

“Human beings are far more likely to communicate ideas and information with others when they are emotionally engaged. Find the key issues that concern your audience and then inculcate them within your marketing plan to get an emotional response.”
Maki (DoshDosh.com)

 

Deelnemersprofiel

De ondernemingsplan coach

Lorraine Vesterink, ondernemingsplan coach | onlineYou personal brandingIk zorg dat u meer zekerheid krijgt over de haalbaarheid van uw ondernemingsplan en de financiering ervan. lees meer...